Kıbrıs

Hasan Fikri Macila, “Rotax Max Challenge” karting yarışının birinci ayağında büyük başarıya imza attı

Abone Ol

   2021 KKTC Karting Mini Şampiyonu Hasan Fikri Macila, bugün yapılan “Rotax Max Challenge” karting yarışının Güney Kıbrıs ayağında birinci gelerek büyük bir başarıya imza attı.

   Birbirinden zorlu rakipleriyle mücadele eden Macila, yarış sonunda birincilik kürsünde yer almayı başardı. Sergilediği başarılı performansla büyük beğeni toplayan Macila, uluslararası bir organizasyonda birinci gelmenin büyük sevincini yaşıyor. İlk kez kullandığı Praga marka kartla profesyonelce hazırlandığı yarışı birincilikle bitiren Hasan Fikri Macila’nın bu başarısı, ülkede gururla karşılandı.

   Bilindiği üzere uluslararası iki büyük organizasyon takip ederek, büyük bir başarıya imza atan Hasan Fikri Macila, bu organizasyonlardan biri olan ve geçtiğimiz ay Güney Kıbrıs’ta düzenlenen “IAME Series Cyprus 2023” karting yarışında birinci gelerek podyumun en üst sırasında yer almıştı. Macila, aynı başarıyı “Rotax Max Challenge”te de göstererek, şampiyonanın ilk ayağında birinci gelerek, bu zorlu sınavı da başarıyla tamamlamış oldu.

{ "vars": { "account": "G-4YY0F4F3S9" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-1E4JSD5JXZ" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }